Урок № 6. Практична робота: встановлення за тематичними картами материків та України зв'язку між тектонічними структурами, рельєфом, мінеральними ресурсами і густотою населення, розташуванням видобувних, матеріало-, паливомістких виробницт

                        ДИСТАНЦІЙНЕ

НАВЧАННЯ
Географія 

 (4,5 група)
Тема: Практична робота: встановлення за тематичними картами материків та України зв'язку між тектонічними структурами, рельєфом, мінеральними ресурсами і густотою населення, розташуванням видобувних, матеріало-, паливомістких виробництв.

1. Вам на допомогу опрацьований  раніше матеріал § 9,10,11 для успішного виконання практичної роботи. На стор.69 (ел. підручник за посиланням нижче -  стор.71)






2. Розгляньте карти  атласу  й визначте, який існує взаємозв’язок між тектонічними структурами, формами рельєфу, мінеральними ресурсами, густотою населення та розташуванням добувних, матеріало-, паливомістких виробництв в Україні. 

ВІДПОВІДЬ ОФОРМІТЬ У ВИГЛЯДІ ТАБЛИЦІ та відправте на helena8879@gmail.com 

 або viber (066)283-26-24

Тектонічна структура

Форма рельєфу

Мінеральні ресурси

Густота населення

Добувні, матеріало-, паливомісткі виробництва

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Урок № 20. Практична робота: визначення середніх температур та амплітуди їх коливань за добу, місяць, рік. Аналіз рози вітрів.

Практична робота: позначення на контурній карті (знаками руху) глобальних ланцюгів доданої вартості «видобування алюмінієвої сировини – виробництво глинозему – виробництво первинного алюмінію – споживання алюмінію».

Урок №23. Практична робота: " Порівняння продовольчого кошика жителів країн Західної та Східної Азії"